1. Apartment
    >
  2. Indonesia
    (16620 Apartments)
    >
  3. Jakarta
    (5169 Apartments)
    >
  4. South Jakarta
    (1364 Apartments)
    >
  5. Tebet
    (153 Apartments)

Apartment in Tebet

South Jakarta, Indonesia · 153 apartments available
Recently Viewed Accommodations
Check-out
Sat, 25 May 2024
Search Accommodation
Pay at Hotel

Popular apartments in Tebet

EXTERIOR_BUILDING The Residences at Puri Casablanca

The Residences at Puri Casablanca

Apartments
Casablanca, Tebet
Impressive
8.4
(2213 Reviews)
Surely we'r coming back. A great place to spend with family
See Prices
Room Luxurious 2BR Apartment at Casa Grande Residence

Luxurious 2BR Apartment at Casa Grande Residence

Apartments
Casablanca, Tebet
With a stay at this apartment in Jakarta, you'll be a 1-minute drive from Kota Kasablanka Mall and 6 minutes from Bundaran HI. This apartment is 4 mi (6.5 km) from Grand Indonesia and 8.8 mi (14.2 km) from Taman Mini Indonesia Indah.
See Prices
ภาพหลัก Spacious and Nice 3BR at Casa Grande Apartment

Spacious and Nice 3BR at Casa Grande Apartment

Apartments
Casablanca, Tebet
With a stay at this apartment in Jakarta, you'll be a 1-minute drive from Kota Kasablanka Mall and 6 minutes from Bundaran HI. This apartment is 4 mi (6.5 km) from Grand Indonesia and 8.8 mi (14.2 km) from Taman Mini Indonesia Indah.
See Prices
BEDROOM Cove W Suites, Tebet

Cove W Suites, Tebet

Apartments
Tebet, Jakarta Selatan
Impressive
8.8
(20 Reviews)
See Prices
BEDROOM Apartemen The Lavande Residence by Aparian

Apartemen The Lavande Residence by Aparian

Apartments
Menteng Dalam, Tebet
Convenient
8.2
(56 Reviews)
See Prices
SWIMMING_POOL RENJANA by Kozystay

RENJANA by Kozystay

Apartments
Tebet, Jakarta Selatan
See Prices
LOBBY Modern and Comfortable 1BR at Casa Grande By Travelio
See Prices
BEDROOM Comfort and Nice 2BR at Casa Grande Apartment By Travelio
See Prices
BEDROOM Modern 2BR at Cervino Village Apartment By Travelio
See Prices
LOBBY Premium and Luxury 2BR Apartment at Casa Grande Residence By Travelio
See Prices
SWIMMING_POOL Modern 1BR Apartment @ Casa Grande Residence By Travelio
See Prices
BEDROOM 2BR Clean and Tidy Puri Casablanca Apartment By Travelio
See Prices
BEDROOM 2BR Homey Casa Grande Residence By Travelio
See Prices
BEDROOM 2BR Comfortable at Signature Park Tebet Apartment By Travelio
See Prices
BEDROOM Comfortable and Fancy 2BR Apartment Casa Grande Residence By Travelio
See Prices
BEDROOM Good Deal Studio Apartment at Signature Park Tebet By Travelio
See Prices
See all 153 Hotels in Tebet

Facts about Tebet

Total Accommodation
153 Properties
Popular Area
Casablanca, South Manggarai
Popular Hotel
The Residences at Puri Casablanca, Luxurious 2BR Apartment at Casa Grande Residence
Popular Landmark
Kota Kasablanka Mall, Manggarai Station

Guest reviews in Tebet

8.3
Impressive
112,928 reviews from hotels in Tebet with aggregated rating of 8.3/10.
Review from various users that have stayed in Tebet will help you to choose the perfext hotel easily!
Dessy S.
This is a private profile
2 May 2024
24 Hours program with app is very useful for someone who travelling for short business trip. So we can check in and out anytime.
Jaenudin
This is a private profile
19 Apr 2024
All good, but breakfast not variatif.
Willy U.
This is a private profile
9 May 2024
Ac ga bisa lebih dingin, hanya sejuk. Dapat kompensasi pindah room, sangat bagus. Staff sangat helpful, namun team engineering yg handle sedikit clueless ttg apa yg terjadi dengan ac dan cukup kurang menguasai apa yg dibahas. Wifi cukup buruk, koneksi internet via wifi tidak bs terlalu jauh dr arah koridor, makin ke ujung kamar koneksi internet makin buruk.
Dila S.
This is a private profile
15 May 2024
Untuk harga segitu di lokasi sangat strategis dan juga service yang best, ini more than worth the price sih. Next time bakal nginep disini lagi.
HIJIR D. W.
This is a private profile
26 Apr 2024
Staff very friendly and accomodating.
BA
Bagus Azmi
27 Feb 2024
My partner and I had a wonderful moment of staycation here. The room was clean, well equipped, and comfortable. The breakfast was delightful and served in a spacious dining area. Most importantly, we are so much pleased by the friendly and helpful staffs. We really appreciate the way they accommodated our requests.
Dea A.
This is a private profile
13 Apr 2024
[HATI-hati menginap di apartemen ini!] ] Saya menginap disini tgl 12 April 2024 dan check out 13 April 2024. Sangat menyesal menginap di yg katanya serviced apartment ini. Pas check in diminta deposit sebesar 500rb, oke saya bayar. Saat check out, kamar dicek oleh staff mereka, katanya GARPU di unit yg saya tempatin hilang satu. Aneh banget. Padahal di awal mereka ga pernah kasihtau/menginfokan inventory di dalam unit mereka itu ada apa saja, sendok berapa, garpu berapa, dll, tau2 pas pulang katanya GARPU hilang satu. Ga fair banget! Harusnya dari awal ketika check in, staff mereka dan kami yg mau menginap bareng2 naik ke unit, check list barang apa aja yg ada di dalam unit, jumlahnya berapa, dsb, jgn tau2 pas check out dituduh menghilangkan garpu dong! Terus kita disuruh bayar, ya ga mau lah, orang kita juga ga merasa menghilangkan/ambil tuh garpu kok. Berani mereka menjebak kita seperti itu karena sudah pegang uang deposit kita 500 ribu. Jadi pesan saya untuk yg mau nginap disini, jangan lupa, check list barang2 yg ada di dalam unit bareng sama staff mereka biar ga dituduh menghilangkan barang! Saya sih kapok, ga bakal mau lagi menginap disini. Oh iya, pas saya check out, banyak juga tamu lain yg nasibnya sama kayak saya, dituduh menghilangkan, handuk, mecahin gelas, sendok hilang, dll. Sehingga waktu check out yg harusnya cuma sebentar jadi hampir satu jam sendiri. Pokoknya hati2 jgn sampai terjebak permainan hotel ini. Tambahan: ada dapur, kompor, tapi ga boleh dipake, katanya cuma boleh digunakan kalo kita sewa 1 bulan! Pdhl saya ga sekali nginep disini, ini udah kali ketiga dan dulu bisa kok masak disitu. Lantai juga kotor, debuan, kaya ga disapu dan dipel. Not recommended.
Jackson S.
This is a private profile
28 Apr 2024
Plus: location strategic. Minus: Matrass a little bit hard.
Spectre B.
This is a private profile
3 Mar 2024
Mohon maaf. Tidak layak untuk dikomersilkan

Most commonly asked questions in Tebet

How many Apartment are listed in Tebet?

Currently, there are around 153 Apartment that you can book in Tebet

Need help?