Download App
PHP
Log In
Register
Transports
Accommodations
Things to Do
Travel Add-ons

Royal City Hotel Tomang Jakarta

Hotels
Jalan Petojo VIY II No. 4, Tomang, Gambir, Cideng, Jakarta, Indonesia, 10150
See Map
EXTERIOR_BUILDING Royal City Hotel Tomang Jakarta
LOBBY Royal City Hotel Tomang Jakarta
LOBBY Royal City Hotel Tomang Jakarta
LOBBY Royal City Hotel Tomang Jakarta
LOBBY Royal City Hotel Tomang Jakarta
BAR_CAFE_LOUNGE Royal City Hotel Tomang Jakarta
RESTAURANT Royal City Hotel Tomang Jakarta
See All Photos
8
Convenient
From 3,228 reviews

About Accommodation

Read More
Royal City Hotel Tomang Jakarta is located in area / city Cideng. 24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you. WiFi is available within public areas of the property to help you to stay connected with family and friends.

Main Facilities

Read More
AC
Restaurant
24-Hour Front Desk
Parking
Elevator
WiFi

What Guests Say About Their Stay

See All Reviews
Strategic Location (29)
Friendly Staffs (13)
Excellent Service (1)
Tasty Breakfast (5)
8.5
/ 10
Iskandar I.
All was good and friendly staff.

Available Room Types in Royal City Hotel Tomang Jakarta

Speed up your search by choosing what you need

Price Display

Per Night

Location Info

Discover More Places
Jalan Petojo VIY II No. 4, Tomang, Gambir, Cideng, Jakarta, Indonesia, 10150

Discover More About Royal City Hotel Tomang Jakarta

Location


Royal City Hotel Tomang Jakarta is located in area / city Cideng.

The hotel is located only 2.36 km away from Grogol Station.

There are plenty of tourist attractions nearby, such as Transmart Kalimalang within 16.04 km, and Maxx Box Lippo Village within 23.25 km.

About Royal City Hotel Tomang Jakarta

Royal City Hotel Tomang Jakarta is highly recommended for backpackers who want to get an affordable stay yet comfortable at the same time.

For you, travelers who wish to travel comfortably on a budget, Royal City Hotel Tomang Jakarta is the perfect place to stay that provides decent facilities as well as great services.

Whether you are planning an event or other special occasions, Royal City Hotel Tomang Jakarta is a great choice for you with a large and well-equipped function room to suit your requirements.

From business event to corporate gathering, Royal City Hotel Tomang Jakarta provides complete services and facilities that you and your colleagues need.

Have fun with various entertaining facilities for you and the whole family at Royal City Hotel Tomang Jakarta, a wonderful accommodation for your family holiday.

If you plan to have a long-term stay, staying at Royal City Hotel Tomang Jakarta is the right choice for you. Providing wide range of facilities and great service quality, this accommodation certainly makes you feel at home.

Splendid service together with wide range of facilities provided will make you complain for nothing during your stay at Royal City Hotel Tomang Jakarta.

24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you.

Savor your favorite dishes with special cuisines from Royal City Hotel Tomang Jakarta exclusively for you.

WiFi is available within public areas of the property to help you to stay connected with family and friends.

With all facilities offered, Royal City Hotel Tomang Jakarta is the right place to stay.

All Facilities

Bar, Cafe and Lounge
Functional Hall
Common Space
Lobby
Exterior

Hotel Services

  • Concierge
  • Doorman
  • Express check-in
  • Express check-out
  • Front desk
  • 24-hour Receptionist
  • 24-hour security
  • Laundry service
  • Luggage storage
  • Porter

Public Facilities

  • Parking
  • Coffee/tea in lobby
  • Elevator
  • Restaurant
  • Breakfast restaurant
  • Safety deposit box
  • WiFi in public area

Transportation

  • Airport transfer
  • Car rental
  • Limited parking
  • Limo or town car service
  • Valet parking
  • Valet parking (surcharge)

General

  • AC
  • Banquet
  • Non-smoking room
  • Smoke-free
  • Terrace

Business Facilities

  • Business facilities
  • Conference room
  • Meeting facilities
  • Photocopier
  • Projector

In-room Facilities

  • Cable TV
  • Desk
  • In-room safe
  • Shower
  • TV

Food and Drinks

  • Breakfast
  • Snack bar
  • Snacks

Accessibilty

  • Disabled access friendly
  • Roll-in shower
  • Wheelchair accessible

Shuttle Service

  • Airport transfer (surcharge)
  • Train station pickup
  • Airport transfer

Things to Do

  • Garden
  • Massage

Nearby Facilities

  • ATM/Banking
  • Supermarket

Connectivity

  • Free WiFi

Accommodation Policy & General Information

Check-in/Check-out Time

Check-in:
From 14:00
Check-out:
Before 12:00

General Information

Popular Facilities
AC, Restaurant, 24-Hour Front Desk, Parking, Elevator, WiFi
Check-In / Check-Out Time
From 14:00 - Before 12:00
Breakfast Availability
Yes, some room provide breakfast

Frequently Asked Questions

What are available facilities at Royal City Hotel Tomang Jakarta?
There are top facilites at Royal City Hotel Tomang Jakarta such as AC, Restaurant, 24-Hour Front Desk, Parking, Elevator, WiFi. (some may require extra charges)
What is normal check-in & check-out time at Royal City Hotel Tomang Jakarta?
The standard check-in time at Royal City Hotel Tomang Jakarta is starting from From 14:00 while the latest check-out time is at Before 12:00
Does Royal City Hotel Tomang Jakarta provide breakfast?
Yes, Royal City Hotel Tomang Jakarta provides breakfast. However, you need to choose a room with breakfast or pay extra charge if you book a room without breakfast.

More Reviews from Other Guests

Overall Rating & Reviews

From 3,228 verified guests reviews
8.0
Convenient
Fantastic
553
Very Good
1,747
Satisfying
272
Average
642
Poor
14
Cleanliness
Comfort
Meal
Location
Service

Show reviews that mention...

All
strategic location (29)
friendly staffs (13)
excellent service (1)
tasty breakfast (5)
comfortable room (3)
See More 5
Sort by
Most Helpful
Category
All
Language
English
Show Reviews with Photos
Fransiscus K. A.
Staycation
9.4
/ 10
15 Jul 2023
Good hotel, for the price this is very worth it, clean rooms, very friendly and helpful staff

Like this review?

Iyan V.
Holiday
9.7
/ 10
07 Jul 2022
The rooms are clean and complete with facilities, the AC is cool even though the weather is very hot. For of the best. The service is very good, friendly. Thank you very much Royal City Hotel Tomang Jakarta. 2 days stay was very pleasant.
Translated by Google Icon

2 liked this review

P
Putri
Holiday
8.5
/ 10
09 Apr 2022
The rooms are clean and comfortable, minus the towels that are already dull, overall we will stay here again, thank you!
Translated by Google Icon

5 liked this review

kasriwansyah
This is a private profile
Staycation
6
/ 10
20 Sep 2022
Tissue is not available in the room, there is only toilet paper, the room is a bit smelly, and very cramped.
Translated by Google Icon

6 liked this review

MD
Maria D.
Staycation
6.1
/ 10
21 Aug 2023
Inilah yang disebut ada harga ada kualitas tapi untuk saya 830 3 hari kurang worth ya. Beberapa hal yang perlu diperhatikan dari unit 607: 1. WC banjir khususnya di bawah wastafel, tidak tahu darimana airnya. Sudah menginfokan ke pihak hotel di hari Jumat pagi dengan harapan dibenahi karena tepat hari itu saya seharian tidak di hotel tapi ternyata zonk (tidak ada perubahan, malah makin parah banjirnya). Bahkan di hari berikutnya, keset kamar mandi sampai basah banget karena nyerep air banjir alhasil saya pakai handuk untuk keset kamar mandi saya (semoga handuknya di laundry setelah itu) 2. Pertama kali saya cek toilet kamar, toiletnya berwarna kuning seperti tidak dibersihkan. Agak baiknya saya, saya masih positif thinking bahwa airnya yang kuning tapi ternyata setelah room service besoknya toiletnya putih kok ngga sekuning kemarin artinya saya tidak tahu kapan terakhir kali kamar saya dibersihkan sebelum saya masuk. 3. Bercak noda di sana sini, baik di lantai, selimut, bantal, kaca, meja, bahkan di gorden jendela. 4. Di room ini ada alat memasak air beserta 2 gelas 2 air mineral dan set kopi-teh. Pertama kali saya angkat gelas saat mau bikin kopi (gelas masih di posisi terbalik), gelasnya itu sampai menempel ke bagian tatakannya, once again I think that my room has not been cleaning for a long long long time. Sampe geli sendiri mau pakainya dan akhirnya ya kita cuci dan sterilisasi pake air panas sebelum bikin kopi. Kemudian besoknya, gelas bekas kopi saya tidak dibersihkan sekalian padahal ada room service di hari itu. 5. TV adalah salah satu fasilitas entertainment yang penting dimana TV hotel ini hanya memiliki 10 channel yang bisa dipilih dan 8 diantaranya berwarna abu-abu, I dont know what I gotta do if I dont bring my laptop with me. 6. Air shower saya pilihannya hanya dingin dan normal bukan dingin dan panas jadi ketika saya mandi malam karena pulang telat/mandi subuh ya siap-siap saja menggigil karena tidak ada air panasnya. 7. Di hari Sabtu saya pulang sekitar jam 10/setengah 11 karena ada acara di tempat kerja, pintu parkiran sudah ditutup & digrendel dari dalam sedangkan petugas yang menjaga tidak ada akhirnya saya naik ke lobby minta tolong mas-mas resepsionis untuk bantu membukakan, eh saya malah disuruh mandiri untuk membuka pagernya sungguh wow. 8. Saya beberapa kali merasakan agak goyang-goyang seperti gempa entah ini efek apa, apakah mungkin efek bangunan yang ditabrak angin karena berada di pinggir jalan/efek kendaraan besar-besar yang lewat. Jujur saya agak deg-degan juga sampe ngecek twitter infobmkg berkali-kali, so saya sih berharap ada pengecekan gedung berkala untuk memastikan keamanan. 9. Untuk skala hotel Jakarta bintang 3 liftnya termasuk lama untuk mencapai lobby ke lantai 6.10. Amenities kamar mandi khususnya odol saya tidak tahu itu odol kapan belinya bahkan ada beberapa odol yang sudah kering di dalamnya dan ada odol yang ketika keluar warnanya kuning, bukan putih. Positifnya hotel ini: 1. Tempat strategis. 2. AC aman, masih dingin, bekerja baik. 3. Kasur meskipun ada bercak di sana sini masih bisa dipakai untuk tidur dengan nyaman. 4. Sabunnya wangi. 5. Lobby hotelnya nyaman & mbak-mbak resepsionis ramah. Jika ditanya apakah mau ke hotel ini lagi/tidak saya harus pikir-pikir lagi. Kalau kepepetnya memang cuma ada hotel ini ya mau ga mau dengan harapan semoga hal yang saya tulis di atas tidak terjadi lagi/di unit lain tidak muncul permasalahan yang sama juga. Sorry for more bad reviews, I think this is my most honest review so the hotel could change and make it more comfortable for other guest🙏
Read More

2 liked this review

ig
irfan g.
5.4
/ 10
29 Jun 2023
AC panas, jauh lebih dingin di lobby daripada di kamar. Banyak noda di gorden dalam kamar, kamar sempit, closet nya jorok kuning kuning, tidak disediakan keset, vibes horor. TV semutan, ga bisa dipake.

1 liked this review

N
Ngrg
5.1
/ 10
06 Mar 2023
Baru kali ini mau check in kamarnya tidak ready yang smoking lalu disuruh menunggu dan ditawarkan untuk keluar terlebih dahulu karena tidak ada jaminan kapan kamarnya ready, akhirnya pilih opsi buat ambil yang non smoking. Satu hal lagi kamar yang saya tempati sepertinya tidak dibersihkan karena banyak bercak di lantai dan tidak ada perlengkapan mandi seperti sabun & pasta gigi (hanya ada sikat gigi bekas di lantai), oh ya tissuenya pun bekas. Akhirnya saya telpon fo sampai 5x lebih tidak diangkat, pas minta langsung ke bawah alasannya baru akan diangkat dan kondisinya pun sedang tidak melayani tamu lain. Sepertinya tidak akan menginap di sini lagi selain tempatnya kurang nyaman, staff nya pun kurang responsif.
Read More

7 liked this review

Reza F.
Transit
8.5
/ 10
04 Jun 2023
Nice place. Strategic location.

Like this review?

Aurelia M.
This is a private profile
Staycation
8.5
/ 10
11 Mar 2022
Thought the room was going to be bigger as the photos but overall not bad experience. Thanks.

2 liked this review

NI
Novi I. S.
7.2
/ 10
26 Feb 2023
Wifi Enggak stabil anytime hours log in 🙄.

1 liked this review

An icon button
1
2
3
...
8
An icon button

Ready to make up your mind?

Book Your Stay Now

Disclaimer

Disclaimer: It is the hotel's responsibility to ensure that all photos are accurate. Traveloka will not be held responsible for any photo inaccuracies.