Download App
SGD
Log In
Register
Transports
Accommodations
Things to Do
Travel Add-ons

Alexander Hotel Tegal

Hotels
Traveloka Preferred Partner
Jl. Jendral Sudirman No. 30, Tegal, Kota Tegal, Jawa Tengah, Indonesia, 52113
See Map
EXTERIOR_BUILDING Alexander Hotel Tegal
BEDROOM Alexander Hotel Tegal
BEDROOM Alexander Hotel Tegal
BEDROOM Alexander Hotel Tegal
BATHROOM Alexander Hotel Tegal
RESTAURANT Alexander Hotel Tegal
BEDROOM Alexander Hotel Tegal
See All Photos
7.6
Convenient
From 602 reviews

About Accommodation

Read More
Alexander Hotel Tegal is located in area / city South Tegal. 24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you. WiFi is available within public areas of the property to help you to stay connected with family and friends.

Main Facilities

Read More
AC
Restaurant
24-Hour Front Desk
Parking
WiFi

Location Info

Discover More Places
Jl. Jendral Sudirman No. 30, Tegal, Kota Tegal, Jawa Tengah, Indonesia, 52113

Discover More About Alexander Hotel Tegal

Location


Alexander Hotel Tegal is located in area / city South Tegal.

There are plenty of tourist attractions nearby, such as Alun-Alun Brebes within 10.79 km, and Warung Makan Mirasa within 6.29 km.

About Alexander Hotel Tegal

Not only located within easy reach of various places of interests for your adventure, but staying at Alexander Hotel Tegal will also give you a pleasant stay.

Alexander Hotel Tegal is highly recommended for backpackers who want to get an affordable stay yet comfortable at the same time.

For you, travelers who wish to travel comfortably on a budget, Alexander Hotel Tegal is the perfect place to stay that provides decent facilities as well as great services.

Whether you are planning an event or other special occasions, Alexander Hotel Tegal is a great choice for you with a large and well-equipped function room to suit your requirements.

This hotel is the perfect choice for couples seeking a romantic getaway or a honeymoon retreat. Enjoy the most memorable nights with your loved one by staying at Alexander Hotel Tegal.

Are you a shopaholic? Staying at Alexander Hotel Tegal will surely spoil you for numerous shopping centers nearby.

From business event to corporate gathering, Alexander Hotel Tegal provides complete services and facilities that you and your colleagues need.

Have fun with various entertaining facilities for you and the whole family at Alexander Hotel Tegal, a wonderful accommodation for your family holiday.

If you plan to have a long-term stay, staying at Alexander Hotel Tegal is the right choice for you. Providing wide range of facilities and great service quality, this accommodation certainly makes you feel at home.

Splendid service together with wide range of facilities provided will make you complain for nothing during your stay at Alexander Hotel Tegal.

24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you.

Savor your favorite dishes with special cuisines from Alexander Hotel Tegal exclusively for you.

WiFi is available within public areas of the property to help you to stay connected with family and friends.

With all facilities offered, Alexander Hotel Tegal is the right place to stay.

All Facilities

Common Space
Lobby
Exterior
Bedroom
Others

Hotel Services

  • Bellhop
  • Welcoming drinks
  • Doorman
  • Early Check-in
  • Express check-in
  • Express check-out
  • Front desk
  • 24-hour Receptionist
  • 24-hour security
  • Late check-out
  • Laundry service
  • Luggage storage
  • Porter
  • Wedding service

Public Facilities

  • Parking
  • Coffee/tea in lobby
  • Early check-in
  • 24-hour room service
  • Late check-out
  • Restaurant
  • Breakfast restaurant
  • Dinner restaurant
  • Lunch restaurant
  • Room service
  • WiFi in public area

Food and Drinks

  • A la carte dinner
  • A la carte lunch
  • Restaurant with AC
  • Breakfast
  • Buffet breakfast
  • Breakfast (surcharge)
  • Cafe
  • Continental breakfast
  • No alcohol

In-room Facilities

  • Bathrobe
  • Cable TV
  • Desk
  • Hairdryer
  • Minibar
  • Refrigerator
  • Separate shower and tub
  • Shower
  • TV

General

  • AC
  • Ballroom
  • Banquet
  • Family room
  • Heater
  • Non-smoking room
  • Smoking area
  • Smoke-free

Nearby Facilities

  • ATM/Banking
  • Beauty salon
  • Gift shop
  • Grocery
  • Hair salon
  • Laundry
  • Shops
  • Supermarket

Business Facilities

  • Business center
  • Business facilities
  • Conference hostess
  • Conference room
  • Meeting facilities
  • Projector

Transportation

  • Bicycle rental
  • Bicycle storage
  • Car rental
  • Bus/truck parking
  • Secure parking

Things to Do

  • Barbecue
  • Massage
  • TV lounge

Accessibilty

  • Disabled access friendly
  • Accessible parking

Connectivity

  • Free WiFi
  • WiFi in public area (surcharge)

Sports and Recreations

  • Badminton

Shuttle Service

  • Train station pickup

Accommodation Policy & General Information

Check-in/Check-out Time

Check-in:
From 13:00
Check-out:
Before 12:00

Early Check-in

You're allowed to check-in before the accommodation’s check-in time. If you wish to do so, please contact the accommodation. Additional charges apply.

Late Check-out

You're allowed to check-out past the accommodation's check-out time. If you wish to do so, please contact the accommodation. Additional charges apply.
Read All

General Information

Popular Facilities
AC, Restaurant, 24-Hour Front Desk, Parking, WiFi
Check-In / Check-Out Time
From 13:00 - Before 12:00
Breakfast Availability
Yes, some room provide breakfast

Frequently Asked Questions

What are available facilities at Alexander Hotel Tegal?
There are top facilites at Alexander Hotel Tegal such as AC, Restaurant, 24-Hour Front Desk, Parking, WiFi. (some may require extra charges)
What is normal check-in & check-out time at Alexander Hotel Tegal?
The standard check-in time at Alexander Hotel Tegal is starting from From 13:00 while the latest check-out time is at Before 12:00
Does Alexander Hotel Tegal provide breakfast?
Yes, Alexander Hotel Tegal provides breakfast. However, you need to choose a room with breakfast or pay extra charge if you book a room without breakfast.

More Reviews from Other Guests

Overall Rating & Reviews

From 602 verified guests reviews
7.6
Convenient
Fantastic
64
Very Good
287
Satisfying
58
Average
193
Poor
0
Cleanliness
Comfort
Meal
Location
Service

Show reviews that mention...

All
spacious room (2)
Sort by
Most Helpful
Category
All
Language
English
Show Reviews with Photos
BW
Bastian W.
Holiday
8.6
/ 10
12 Mar 2023
Old hotel with modern touch and in the center of the city.

1 liked this review

tk
tok k.
Staycation
5.7
/ 10
26 Apr 2023
It's very old and dilapidated, please do some renovation. The beds felt painful to sleep on all the springs have came out.

Like this review?

YD
Yosephine D.
Business
4.5
/ 10
16 Feb 2023
Worst hotel I've ever tried in my whole life. Super dirty, disgusting room. Smelly bathroom. Very different with the pictures. I already booked for 3 nights and ended up looking for another hotel as I couldn't stand the room from this hotel at all. Super shady, not recommended at all.

2 liked this review

AK
Akbar K.
Staycation
9.4
/ 10
02 Feb 2022
The rooms are clean, the rooms are comfortable, only the wifi often breaks and asks to log in continuously.
Translated by Google Icon

2 liked this review

KP
Karesya P.
6.5
/ 10
25 Dec 2022
Kecewa sih, dan males ke sini lagi.(+) lokasi strategis, makanan lumayan aja.(-) 1. Sampe sana jm 14. 30 dan lagi pada antri kamar soalnya kamar belum ready mungkin karena rame natal. 2. Di aplikasi tertulis dapat gratis cemilan, dikonfirmasi ke FO bilang promo berakhir. Sampai pihak agen online yang bergerak dan dapat juga. Bukan masalah anack nya, tapi kesinkronan keterangannya. 3. Sampe kamar belum ada handuk dan harus minta manual, karena telepon di kamar mati. 4. Kalo ada apa-apa males karena kudu naik turun tangga karena hotel tanpa lift, 5 parkiran gelap kesannya serem karena hotel lama. Lampu kurang jadi kesannya kurang enak. 6. Air coklat, karena saya room VIP ada bathtub jadi keliatan air lumayan keruh dan berpasir. 7. Di toilet dan bathtub masih ada rambut dan tisu bekas. 8. Gambar di aplikasi tidak sesuai dengan aslinya karena tidak ada kimono juga di kamar. TV pun banyak semut. 9. Paling parah WiFi tidak sampai kamar VIP. 10. KTP harus ditinggal. 11. Lebih paling parah air hangat baru on jam 6 sore padahal saya bawa anak kecil dan harus mandi jam 4 tapi air panas belum on. Paginya sekitar jam 9 an air panas pun sudah mati. Sangat tidak friendly anak kecil karena air baru on jam-jam tertentu. Mudah-mudahan ada pihak yang ambil alih hotel ini, hotel ini butuh perbaikan dari segi mana pun. Baik pekerja dan gedung
Read More

2 liked this review

Novia K.
6.2
/ 10
21 Aug 2022
(+) Tampilan depan baru dan lebih modern.(+) Proses check in mudah dan cepat.(-) Hanya bagian depan saja yang diupgrade untuk kamar masih perlu diperbaharui lagi.(-) Sistem kunci kamar masih kunci biasa belum auto lock.(-) Bagian penerangan perlu ditingkatkan lorong masih banyak yang remang-remang.(-) Berisik.(-) Di aplikasi tertulis bisa pilih king bed atau twin bed tapi aktualnya hanya twin bed.
Read More

3 liked this review

WU
Wahani U. M.
Staycation
6
/ 10
13 Mar 2023
Sengaja pesen kamar yang ada bathtub nya. Yang VIP seharga 500 ribu, supaya nyaman soalnya bawa 2 bayi. Umur 2 tahun yang satu 4 bulan. Dari Kendal saya sendiri sama 2 bayi. Sampainya di sana saya liat ga ada lift, jadi saya putuskan buat bawa tas 1 dan koper 1 aja, kebetulan ada petugas yang bawain. Untuk check in saya tidak dikenakan deposit, hanya KTP yang diminta. Sesampainya di kamar jujur saya langsung kecewa, dinding pada ngelopek, tidak ada bathtub, saya merasa dicurangi. Namun untuk komplain langsung ke FO saya sudah tidak ada tenaga. Saya minta suami saya yang telepon hotel menanyakan kejelasan. Dari pihak hotel katanya sudah konfirmasi ke agen online. Namun kok saya belum dapat info apa-apa? Saya minta kompensasi ke hotel dalam bentuk uang namun hotel tidak berkenan, hotel menawarkan makan malam gratis. Namun saya pikir, untuk apa makan malam gratis dari pihak hotel kalau saya dicurangi seperti ini? Akhirnya setelah perdebatan panjang, saya dan suami memutuskan untuk pindah hotel lainnya, tidak ada titik terang dari pihak hotel. Lalu saya check out malam itu juga, saya datang pukul 5 sore lalu saya check out pukul 18.30. Saya hanya bertahan satu jam setengah di hotel. Lalu saya minta tolong FO untuk membawakan koper saya dan tas yang masih saya tinggal, hanya itu saja, saya tidak marah-marah. Saya nunggu sampai hampir 15 menit lebih dengan keadaan anak saya rewel, belum juga ada tanda-tanda koper saya turun. Inisiatif daripada anak saya kasihan dah kemaleman saya ke atas ke kamar dan ternyata belum dibawakan, tanpa basa basi saya langsung bawa barang-barang saya sendiri. Sampainya di hotel yang baru dan suami saya udah pulang langsung konfirmasi ke hotelnya, dari pihak hotel bilangnya lagi ramai, kesannya ga mau salah. Tapi bapak dan ibu kalau di posisi saya gimana? Saya kecewa banget
Read More

9 liked this review

WP
Windy P. L.
Staycation
5.6
/ 10
17 Jul 2023
Bangunannya udah tua, lorong kamarnya serem. Pesen kamar superior kecil banget tempat tidurnya. Akhirnya minta upgrade ke moderate. Di kamar mandi juga ga di sediain tissu. Buat yang sering nginep di hotel bagus, pasti agak syok liat hotel ini.

1 liked this review

Samsuri
This is a private profile
6.4
/ 10
03 Jul 2023

Like this review?

S
Selvia
6
/ 10
29 May 2022

3 liked this review

An icon button
1
2
3
...
7
An icon button

Ready to make up your mind?

Book Your Stay Now

Disclaimer

Disclaimer: It is the hotel's responsibility to ensure that all photos are accurate. Traveloka will not be held responsible for any photo inaccuracies.