1. Villa
    >
  2. Indonesia
    (7841 Villas)
    >
  3. West Java
    (1246 Villas)
    >
  4. Bandung
    (465 Villas)
    >
  5. Pangalengan
    (5 Villas)

Villa in Pangalengan

Bandung, Indonesia · 5 villas available
Recently Viewed Accommodations
Check-out
Sat, 15 Jun 2024
Search Accommodation
Pay at Hotel

Popular villas in Pangalengan

EXTERIOR_BUILDING Shinta Corner Ranch and Resort

Shinta Corner Ranch and Resort

Villas
Pangalengan, Pangalengan
Convenient
7.9
(398 Reviews)
We had an amazing experience here. Best hospitality by the staff. Highly recommended for weekend getaway, family gathering, what have you.. Don't forget to bring clothing for cold weather.
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Kia Ora Lodge

Kia Ora Lodge

Villas
Tribaktimulya, Pangalengan
Superb
9.4
(23 Reviews)
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Bob's Container

Bob's Container

Villas
Margamukti, Pangalengan
Convenient
7.8
(26 Reviews)
See Prices
EXTERIOR_BUILDING Cemara Homestay Pengalengan

Cemara Homestay Pengalengan

Villas
Pulosari, Pangalengan
See Prices
COMMON_SPACE Ecoethno Lake Campsite

Ecoethno Lake Campsite

Villas
Pulosari, Pangalengan
See Prices
See all 5 Hotels in Pangalengan

Facts about Pangalengan

Total Accommodation
5 Properties
Popular Area
Pangalengan, Pulosari
Popular Hotel
Shinta Corner Ranch and Resort, Kia Ora Lodge
Popular Landmark
Malabar Tea House, Cileunca Lake

Guest Reviews from Villa in Pangalengan

7.9
Convenient
1,135 reviews from villa in Pangalengan with aggregated rating of 7.9/10.
Review from various users that have stayed in Pangalengan will help you to choose the perfext villa easily!
Dzulfaqqor A.
This is a private profile
8 May 2024
Hidden gem❤️. Penginapan unik yang kami dapatkan di pengalengan, check-in cepet walau kami sampai hampir tengah malam, pelayanan juga ramah dan menyenangkan. Belum lagi view lanskap yang sangat indah jadi pengobat hati karena gagal bangun pagi buat sunrise di pukul. Kalo boleh saran sih sistem air hangat nya aja yang bisa diperbaiki, dan mungkin tambahkan juga wastafel. Tapi ya no komplain lah karena dapet harga 200an utk tipe mahoni hehe.
Rodrick J.
This is a private profile
1 Feb 2024
One of the best healing places. Very private compare to the other Glamping site. Decent breakfast, nice lunch and dinner. Bathroom has water heater. Definitely will repeat!
Leni S.
This is a private profile
28 Apr 2024
Stay 1 night in cottage, it was. Nice with lake view, free kayak. We can do rafting 150k/person. Breakfast is good.
Sylvester O.
This is a private profile
21 Apr 2023
Price = Quality … should lower our expectation. 🙏.
Neng R. P.
This is a private profile
14 May 2024
Lokasinya tidak jauh dari terminal pangalengan, untuk ke villa harus kontak staff dulu karena harus menyebrang situ cileunca yg sudah include fasilitas dr hotel nya. Kamar sangat nyaman dan bersih, kamar mandi juga bersih, air panas berfungsi dg baik. Suasananya the best. Hanya saja tidak terlalu dingin seperti di kebun teh. Ada paket bbq juga tinggal tanya saja. Overall sangat nyaman menginap disini, hanya saja di pagi-siang hari banyak lalat mengganggu di luar villa, mungkin karena sedang masa tanam.
Saida P. F.
This is a private profile
24 May 2024
Great staycation. The best view and peaceful.
Okto A.
This is a private profile
19 May 2024
Great & fun place for stay with family but need improvement for providing cleaning tools to maintain camp cleanliness after rain.
Yyh M.
This is a private profile
18 Dec 2023
Over priced, the facility is very minimum.

Most commonly asked questions in Pangalengan

How many Villa are listed in Pangalengan?

Currently, there are around 5 Villa that you can book in Pangalengan

Need help?