Mercure Jakarta Sabang

Hotels
Jl H Agus Salim No 11, Gambir Jakarta Pusat, Menteng, Jakarta Pusat, Jakarta, Indonesia, 10110
See Map

About Accommodation

Read More
Mercure Jakarta Sabang is a hotel in a good neighborhood, which is located at Menteng. 24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you.

Main Facilities

Read More
Swimming Pool
24-Hour Front Desk
Parking
WiFi

What Guests Say About Their Stay

See All Reviews
Strategic Location (43)
Friendly Staffs (21)
Clean Room (16)
Comfortable Room (1)
9.7
/ 10
Annisa A.
Overall the hotel is so nice yet quite. Really good for business trip/staycation. I feel so peacefully stay in here and can recharge my energy. My favorite staff so far Ms. Vica as Front Office (thank you miss for your delightful service) and Technicians (thank you Sir for your tirelessly checking on our needs). Don't worry! All staff I met are so nice, smiley, greetings to me. Your hospitality is really wonderful experience (good job everyone)! Just little bit suggestion for the quality of your breakfast; The portion is too small and need some seasoning😉. But thank you for fulfilling our request, team🙏🏻. Room are spacious and the sofa would be my favorite spot for reading book or even for working🥰. NOTE: you want this room? Show these pictures to your lovely Front Office with a nice attitude and smile. Thank me later!😁

What's around Mercure Jakarta Sabang

Discover More Places
Jl H Agus Salim No 11, Gambir Jakarta Pusat, Menteng, Jakarta Pusat, Jakarta, Indonesia, 10110
Lobby Mercure Jakarta Sabang
Lobby 2 Mercure Jakarta Sabang

Discover More About Mercure Jakarta Sabang

Location


Mercure Jakarta Sabang is a hotel in a good neighborhood, which is located at Menteng.

About Mercure Jakarta Sabang

Be ready to get the unforgettable stay experience by its exclusive service, completed by a full range of facilities to cater all your needs.

Have an enjoyable and relaxing day at the pool, whether you’re traveling solo or with your loved ones.

24-hours front desk is available to serve you, from check-in to check-out, or any assistance you need. Should you desire more, do not hesitate to ask the front desk, we are always ready to accommodate you.

Mercure Jakarta Sabang is a hotel with great comfort and excellent service according to most hotel's guests.

Get precious and unforgettable moment during your stay at Mercure Jakarta Sabang.

All facilities in Mercure Jakarta Sabang

Bar, Cafe and Lounge Mercure Jakarta Sabang
Bar, Cafe and Lounge
Swimming Pool Mercure Jakarta Sabang
Swimming Pool
Fitness Center Mercure Jakarta Sabang
Fitness Center
Functional Hall Mercure Jakarta Sabang
Functional Hall
Lobby Mercure Jakarta Sabang
Lobby

Hotel Services

  • Concierge
  • 24-hour Receptionist

Things to Do

  • Outdoor pool

Transportation

  • Bus/truck parking

Connectivity

  • WiFi in public area (surcharge)

General

  • Swimming pool

Public Facilities

  • Parking

In-room Facilities

  • TV

Accommodation Policy & General Information in Mercure Jakarta Sabang

Check-in/Check-out Time

Check-in:
From 14:00
Check-out:
Before 12:00
Hotel policy is not yet available.

General Information

Popular Facilities
Swimming Pool, 24-Hour Front Desk, Parking, WiFi
Check-In / Check-Out Time
From 14:00 - Before 12:00

Frequently asked question in Mercure Jakarta Sabang

What are available facilities at Mercure Jakarta Sabang?
There are top facilites at Mercure Jakarta Sabang such as Swimming Pool, 24-Hour Front Desk, Parking, WiFi. (some may require extra charges)
What is normal check-in & check-out time at Mercure Jakarta Sabang?
The standard check-in time at Mercure Jakarta Sabang is starting from From 14:00 while the latest check-out time is at Before 12:00

More Reviews from Other Guests in Mercure Jakarta Sabang

Overall Rating & Reviews

From 1,501 verified guests reviews
8.6
Impressive
Fantastic
547
Very Good
757
Satisfying
49
Average
148
Poor
0
Cleanliness
Comfort
Meal
Location
Service

Show reviews that mention...

All
strategic location (43)
friendly staffs (21)
clean room (16)
comfortable room (1)
tasty food (9)
See More 5
Sort by
Most Helpful
Category
See all reviews
Language
English
Show Reviews with Photos
Poppy R.
Holiday
6
/ 10
09 Jul 2023
Only 1 towel, breakfast only 1 person. You have to add more costs, it's complicated, next time the price includes just 2 people like other hotels. This is the first time staying at a hotel like this. Mineral water in the room is also refillable, no coffee, only 2 sachets of tea.
Translated by Google Icon
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Poppy P.

3 liked this review

DY
Debbie Y.
Holiday
10
/ 10
27 Apr 2023
Tempatnya bersih, dekat dengan area makanan di Sabang jadi bisa jalan kaki buat cari jajanan, petugasnya ramah-ramah, ada aktivitas buat anak-anak juga, jadi anak-anak ga bosen. Pokoknya the best untuk semuanya, recommended untuk liburan keluarga. Thanks Mercure Sabang
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Debora Y.

6 liked this review

Mahendra W.
Staycation
9.7
/ 10
29 Jan 2024
Sangat-sangat puas staycation di Mercure hotel, beneran worth it. Tempatnya nyaman, makanan oke banget suasananya nyaman pol. Rekomendasi untuk staycation.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Mahendra W.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from Mahendra W.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from Mahendra W.

1 liked this review

EM
E Mustika S.
Holiday
9.4
/ 10
06 May 2023
Terima kasih untuk Mbak Vivian untuk semua crew yang udah bantuin bawa koper untuk yang bersih kamar juga makasih juga aku mesen kamar dihiasi simple karena nyambut temen jauh-jauh dari luar negeri sekian lama dia baru balik negara sendiri kalo gak patah hati dia, jadi dia happy dan lupa dengan patah hatinya makasih sukses selalu. Dari kamar sarapan semuanya oke.
Read More
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 4 from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 5 from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 6 from E M. S.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 7 from E M. S.

Like this review?

MR
Muhammad R. H.
Staycation
9
/ 10
25 Dec 2022
Selama menginap di Mercure, baru di Mercure Sabang ini cukup mengecewakan! Sengaja booking 2 kamar privilege non-smoking dan request 1 lantai tapi saat check in habis (biasanya ada konfirmasi H-1), setelah komplain hampir 1 jam dan tetap minta non-smoking 1 lantai akhirnya diinfokan kamar tersedia tapi baru bisa masuk kamar jam 5 sore. Otomatis menunggu di resto karena harus bekerja dan bawa minum dari luar, sudah 1 jam nunggu tiba-tiba ditegur tidak boleh bawa minuman dari luar. Hello? Harus nunggu kamar ready selama 3 jam dan wajib beli minum hotel gitu? Lapor resepsionis baru boleh bawa minum dari luar. Sangat sangat kecewa. Dari segi fasilitas kamar Mercure memang selalu bagus, untuk breakfast juga bervariasi dan enak. Di kamar disediakan botol minum refill (dispenser ada di setiap lantai).
Read More
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Nissa W. D. A.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from Nissa W. D. A.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from Nissa W. D. A.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 4 from Nissa W. D. A.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 5 from Nissa W. D. A.

2 liked this review

Sri H. E.
Staycation
8.5
/ 10
21 Aug 2022
Two 👍🏼 up. Mercure Jakarta Sabang recommended banget. Semua oke 👏🏼
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Sri H. E.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from Sri H. E.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from Sri H. E.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 4 from Sri H. E.

1 liked this review

SA
Stefani A.
Holiday
6.3
/ 10
01 Jan 2024
Pengalaman kami menginap di Hotel Mercure Jakarta Sabang cukup membuat terkejut. Pertama, kami sudah booking untuk 3 malam di kamar privilege non smoking dan bayar lunas, tertulis bahwa check in bisa jam 14.00. Kami datang ke hotel pukul 16.00 dan disampaikan belum bisa check in, diminta menunggu, kemudian room yang kami mau sesuai bookingan yakni non smoking dibilang gak ready. Ready nya smoking room. Kami keberatan dengan smoking room. Akhirnya menunggu 30an menit baru dicarikan room non smoking. Lanjut, pesan extra bed by phone ke room service disampaikan rate tertentu dan bisa diproses. Kami diminta menunggu karena sedang pasang di room lain. Sudah sekitar 2 jaman sampai kami tinggal makan keluar, belum dipasang juga. Kami tanyakan ke resepsionis dan dibilang "Tidak ada order dari kamar tersebut". Dan, kami disalahkan "Apakah sudah melakukan payment? Jika belum kami memang tidak akan proses". Maaf, staff Anda bilang "Bisa" dan kami tidak diarahkan untuk payment ke bawah dan kami harus bilang "Demi Tuhan kami sudah order" baru di TL. Di resepsionis ada rate yang berbeda dengan yang diinfokan by phone juga. Mohon diperbaiki koordinasi antar staffnya, ini sangat membuat tidak nyaman. Ketiga, access card yang terbuat dari bahan kayu juga berkali-kali disconnect, sehingga kami harus bolak balik ke resepsionis untuk mengaktifkan kembali. Bentuk dan bahan yang ramah lingkungan memang menarik, namun jika berkali kali disconnect perlu dipikirkan solusinya karena ini cukup merepotkan. Yang terakhir soal jaringan TV. Dua dari tiga malam menginap sekitar pukul 20an jaringan TV tiba-tiba disconnect. Kami harus menelfon untuk minta diperbaiki. Ada apakah? Atau memang di design seperti itu? Kelebihan hotel ini adalah lokasinya di tengah pusat kota sehingga akses ke Sudirman dan lain-lain sangat mudah, bisa jalan kaki dan banyak kuliner di sekitarnya. Pelayanan resto untuk extra breakfast juga sangat memudahkan. Kamar juga cukup luas dan bersih seperti foto yang dijanjikan. Namun, untuk sekelas hotel bintang 4, juga pelayanan pada guest dengan room yang bisa dibilang bukan kelas paling bawah (kamar superior) saya rasa pengalaman kami kemarin cukup jauh dari yang kami harapkan. Semoga bisa dijadikan evaluasi dan perbaikan. Terima kasih.
Read More
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Stefani A. P. P.

2 liked this review

Budiarta A.
Staycation
10
/ 10
28 Feb 2023
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Budiarta A.

5 liked this review

DS
Devi S. S.
Holiday
10
/ 10
10 May 2022
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Muhammad R. P.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from Muhammad R. P.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from Muhammad R. P.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 4 from Muhammad R. P.

1 liked this review

DH
Dewi H.
Staycation
9.7
/ 10
17 May 2022
Review photo of Mercure Jakarta Sabang from Dewi H.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 2 from Dewi H.
Review photo of Mercure Jakarta Sabang 3 from Dewi H.

4 liked this review

An icon button
1
2
3
...
7
An icon button

Ready to make up your mind?

Book Your Stay Now
Lobby 4 Mercure Jakarta Sabang

Disclaimer

Disclaimer: It is the hotel's responsibility to ensure that all photos are accurate. Traveloka will not be held responsible for any photo inaccuracies.